Jeske en de puppy's
Twee weken

30 augustus 2015

De pups zijn vandaag twee weken oud. De tijd vliegt voorbij en de pups groeien als kool!
Inmiddels zijn de oogjes van alle pups open aan het gaan. Sommige pups hebben beide oogjes al helemaal open en een paar hebben nog een kleiner kiertje waar ze nu doorheen kijken. Het is ontzettend mooi om deze ontwikkeling te zien.
De pups groeien nog steeds goed door. Het gaat zo hard! Je kunt ze bijna zien groeien en het worden al echt kleine hondjes.
We zien per dag verandering in hun gedrag. Ze worden steeds wat actiever, je ziet ze soms een beetje proberen te spelen met elkaar en je ziet ze reageren als je ze aait en knuffelt. Wat is het toch genieten!
Gisteren hebben we de nageltjes van alle pups geknipt. Het is even een onderneming, maar met omdebeurt een pup rustig op schoot ging het prima! 
We zagen dat Jeske bij haar tepels al rode plekken begon te krijgen en sommige pups hadden krasjes van elkaar, dus het was de hoogste tijd om ze te knippen.
Nu smeren we Jeske's rode plekjes elke dag even in met calendula en wat geniet ze daar van! Ze ligt dan heerlijk op de grond tegen Corry aan en ligt te knorren omdat ze het zo heerlijk vindt om even één op één contact te hebben en geaait te worden.
De laatste dagen gaat het ook een stuk beter met Jeske. De diarree is over en dat scheelt een stuk. Jeske is weer vrolijker en heeft weer meer energie. Tijdens het wandelen loopt ze weer vaker enthousiast met haar staart omhoog, wat erg mooi is om te zien.

De pups genieten van de wasbeurt:
 
De nageltjes worden geknipt:

 

 

 

 

 

 

Jeske geniet van het knuffelen:

 Welkom!


Welkom op deze website over het eerste nestje van Jeske.
Op deze website zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rond Jeske en de puppy's.


Over ons


Wij zijn Corry, Falco en Arlene Valkenburg, de trotse baasjes van Jeske. We wonen in Zeist.
Al jaren werd er in huis gepraat over het nemen van een hond.
Na een zoektocht naar het best passende ras kwamen we terecht bij de Friese Stabij.
Vervolgens hebben we een lange tijd op de wachtlijst van de NVSW gestaan, waarna we in 2009 eindelijk het gezelschap van onze Jeske kregen. 
Dag in dag uit genieten we van Jeske en zijn we blij dat ze bij ons is.