Jeske en de puppy's
Verbetering en spelende pups

05 september 2015

Gelukkig gaat het vandaag een stuk beter met Jeske. Arlene sliep vannacht bij Jeske en gedurende de nacht was al te merken dat Jeske aan het opknappen was. 
Naast het matras waar we beneden slapen ligt het kussen van Jeske met een botje wat daar al twee weken lag. Deze nacht had ze zoveel honger dat ze plotseling op het kussen naast het matras kwam liggen en het botje aan één stuk door begon op te eten. Daarna bleef ze wat onrustig rondlopen.. haar eetlust is terug!
Voor Jeske een lange wacht tot de ochtend, maar wat fijn om te zien dat ze weer opgeknapt is.
Je ziet dat ze weer energie heeft, ze kijkt weer alert uit haar ogen en vandaag heeft ze al 8 bakken voer opgegeten. Wat een verschil met gisteren en wat zijn we hier blij mee!
We moeten ook even vermelden dat Jeske echt een fantastische moeder is. Hoe slecht ze zich ook voelt, of ze nou net overgegeven heeft of heftige diarree heeft, ze neemt altijd de tijd om haar pups te voeden en ze te verzorgen, geweldig!
De pups zijn dan ook weer goed aangekomen en ze beginnen al steeds meer met elkaar te spelen, wat een heerlijke hondjes! 
Op het youtube kanaal zijn weer een aantal nieuwe filmpjes te vinden. Voor onze favoriet kun je hier klikken. De pups zijn hier heerlijk met elkaar aan het spelen.

Vandaag twee foto's van onze dames uit het nest: 
   Welkom!


Welkom op deze website over het eerste nestje van Jeske.
Op deze website zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rond Jeske en de puppy's.


Over ons


Wij zijn Corry, Falco en Arlene Valkenburg, de trotse baasjes van Jeske. We wonen in Zeist.
Al jaren werd er in huis gepraat over het nemen van een hond.
Na een zoektocht naar het best passende ras kwamen we terecht bij de Friese Stabij.
Vervolgens hebben we een lange tijd op de wachtlijst van de NVSW gestaan, waarna we in 2009 eindelijk het gezelschap van onze Jeske kregen. 
Dag in dag uit genieten we van Jeske en zijn we blij dat ze bij ons is.