Jeske en de puppy's
Jippe/Syb


We hebben Syb/Jippe gevraagd om ook wat van zich te laten horen.

Maandagochtend was ik lekker met Boike en Pleuntje aan het spelen toen de bel ging. We keken elkaar aan, want we wisten al wat er ging gebeuren. De afgelopen dagen werd er steeds een broertje of zusje meegenomen nadat de bel was gegaan. We wisten alleen nog niet wie er nu mee zou gaan. Maar deze keer waren het wel hele leuke mensen. Boike en ik maakte ruzie wie er mee zou mogen. En ik won!

Het duurde wel lang voordat we eindelijk weggingen. Er moest nog veel gepraat worden en we gingen nog met mamma op de foto. Toen mocht ik op schoot en gingen we naar mijn nieuwe huis. Onderweg zijn we nog even gestopt om te plassen.

In mijn nieuwe huis is heel veel te ontdekken. Ik bijt overal in en ik ben heel veel aan het spelen. Als ik moet plassen dan dragen ze me naar te tuin. Soms denk ik dat het de bedoeling is dat ik daar ga plassen, maar ja als het regent zie ik dat niet zo zitten. In de tuin is het wel heel leuk, daar speel ik heel veel. Als het donker wordt dan ga in mijn bench slapen. ’s Nachts ga ik dan nog een keertje buiten plassen en meestal slaap ik daarna weer verder.

Ik ben ook al naar school geweest. Daar was het heel leuk om met andere hondjes te stoeien net als vroeger met mijn broertjes en zusjes. We gaan daar nu elke week naar toe. Ik krijg dan veel snoepjes als ik doe wat ze zeggen. Voor dat uurtje vind ik dat prima en de rest van de week ga ik dan weer lekker mijn eigen gang.

Nu ga ik weer even slapen want doe ik ook graag! Groetjes van Syb!


Welkom!


Welkom op deze website over het eerste nestje van Jeske.
Op deze website zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rond Jeske en de puppy's.


Over ons


Wij zijn Corry, Falco en Arlene Valkenburg, de trotse baasjes van Jeske. We wonen in Zeist.
Al jaren werd er in huis gepraat over het nemen van een hond.
Na een zoektocht naar het best passende ras kwamen we terecht bij de Friese Stabij.
Vervolgens hebben we een lange tijd op de wachtlijst van de NVSW gestaan, waarna we in 2009 eindelijk het gezelschap van onze Jeske kregen. 
Dag in dag uit genieten we van Jeske en zijn we blij dat ze bij ons is.