Jeske en de puppy's
Laatste dagen met alle pups

08 oktober 2015

Vandaag is de laatste dag dat alle pups nog bij ons zijn. 
Elke ochtend is het tegenwoordig een puinhoop. Overal poep, plas, alle kranten overhoop en de pups rennen overal doorheen en springen vervolgens tegen je op. Dat schoonmaakritueel zullen we niet zo gaan missen haha! 
De rest van de dag vullen we nog steeds met eten, slapen, spelen, naar buiten gaan en opstap gaan.
Gisteren zijn we met Jippe en Boike naar het winkelcentrum geweest. Ze deden het super en ze liepen zelfs een beetje mee aan de riem, al zal dat wel puur geluk zijn geweest. Ook zij waren na afloop erg moe van alle nieuwe indrukken. 
Vandaag zijn de pups twee uur lang naar buiten geweest, wat spelen ze daar toch heerlijk! Ook hebben de pups weer per vier los in de tuin gelopen samen met Jeske.
Mooi om te zien is dat Jeske hier ook ontzettend van geniet. Met vier pups is het niet te druk voor haar en kan ze heerlijk rondrennen en de pups verzorgen en met ze spelen. Voor de pups zijn de pachysandra in de tuin een speelparadijs. Ze rennen en springen hier doorheen en als ze moe zijn gaan ze er lekker in liggen, waardoor je ze bijna niet meer terugziet. 
Morgenochtend staat er nog een leuk uitje gepland met alle pups. We gaan dan naar een basisschool toe! Hier mogen de kinderen lekker knuffelen met de pups en kunnen de pups kennismaken met kinderen. Het zal een hele onderneming worden met acht pups, maar wat is er mooier dan met acht pups opstap gaan! 
Morgenmiddag zal Keie de eerste zijn die naar de nieuwe eigenaren toe gaat. De tijd is aangebroken dat de pups op kamers gaan! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Jippe en Boike in het winkelcentrum:

 


Welkom!


Welkom op deze website over het eerste nestje van Jeske.
Op deze website zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rond Jeske en de puppy's.


Over ons


Wij zijn Corry, Falco en Arlene Valkenburg, de trotse baasjes van Jeske. We wonen in Zeist.
Al jaren werd er in huis gepraat over het nemen van een hond.
Na een zoektocht naar het best passende ras kwamen we terecht bij de Friese Stabij.
Vervolgens hebben we een lange tijd op de wachtlijst van de NVSW gestaan, waarna we in 2009 eindelijk het gezelschap van onze Jeske kregen. 
Dag in dag uit genieten we van Jeske en zijn we blij dat ze bij ons is.