Jeske en de puppy's
Tibbe


Het gaat hier hartstikke goed. We hebben een drukke, maar geweldige week gehad. Tibbe groeit als kool en geniet van alles wat nieuw is. Natuurlijk de eerste dagen wel even wennen voor hem, we hebben het dan ook heel rustig aan gedaan. Het is toch ook heftig voor zo’n klein hondje om ineens weg uit het nest te zijn. Maar direct vanaf het begin slaapt hij heel rustig in zijn bench en piept helemaal niet 's nachts, alleen de eerste nacht. Hij slaapt zonder onderbreking de hele nacht door inmiddels ook al in de keuken, ideaal voor ons… Vooral als we 's ochtends beneden komen is het 1 groot feest, de kinderen zijn ook echt dol op hem, vise versa.

Elk uur gaat hij wel even de tuin in en slechts zelden, bij opwinding, plast of poept hij in huis. Ook fijn. Hij slaapt nog veel, maar speelt elke dag ook veel en steeds meer eigenlijk. We nemen hem regelmatig even mee het bos in en dat vindt hij geweldig. Aan de riem lopen is niet per se zijn lievelingsding.. maar dat zal ongetwijfeld nog komen. Ook zijn we al op puppycursus geweest en dat vinden we allemaal super leuk.

Kortom, in korte tijd zijn we allemaal dol op hem en we zouden hem nu al niet meer kunnen missen. Het gaat dus heel erg goed met die kleine Tibbe van jullie, onze Tibbe inmiddels.

Bij deze een paar kiekjes van Tibbe in zijn nieuwe omgeving.

 

 


Welkom!


Welkom op deze website over het eerste nestje van Jeske.
Op deze website zullen we iedereen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rond Jeske en de puppy's.


Over ons


Wij zijn Corry, Falco en Arlene Valkenburg, de trotse baasjes van Jeske. We wonen in Zeist.
Al jaren werd er in huis gepraat over het nemen van een hond.
Na een zoektocht naar het best passende ras kwamen we terecht bij de Friese Stabij.
Vervolgens hebben we een lange tijd op de wachtlijst van de NVSW gestaan, waarna we in 2009 eindelijk het gezelschap van onze Jeske kregen. 
Dag in dag uit genieten we van Jeske en zijn we blij dat ze bij ons is.