Jeske en de puppy's

Als eerste is Keie naar zijn nieuwe baasjes gegaan. Hij blijft Keie heten en gaat wonen bij Jessica, Gjalt, Anna en Sietze in Arnhem.

Als tweede is Tibbe naar zijn nieuwe baasjes gegaan. Hij blijft Tibbe heten en gaat wonen bij Lidewij, André, Roemer en Ségolène in Maastricht.

Als derde is Elke naar haar nieuwe baasjes gegaan. Ze blijft Elke heten en gaat wonen bij Susanne, Benny, Nikki en Ivo in Utrecht.

Als vierde is Aitse naar zijn nieuwe baasjes gegaan. Hij gaat Jetze heten en gaat wonen bij Corine, Toine, Yaru, Chen, Nienke en Jorn in Dongen.

Als vijfde is Epke naar zijn nieuwe baasjes gegaan. Hij blijft Epke heten en gaat wonen bij Annemiek, Arjen, Anna, Puck, Arjen en Pien in Rotterdam.

Als zesde is Jippe naar zijn nieuwe baasjes gegaan. Hij gaat Syb heten en gaat wonen bij Wouter, Sheila en Collin in Wassenaar.

Ook wordt ons eigen gezin uitgebreid. Pleuntje zal bij ons blijven wonen in het gezelschap van Falco, Corry, Arlene en natuurlijk mama Jeske.

Tot slot heeft Boike twee weken in Bunnik gewoond, waarna hij helaas herplaatst moest worden. Nu heeft hij een nieuw thuis gevonden en woont hij in Oosterend op Texel bij Margje, Sjoerd en de kinderen.